GANDUL ZILEI

GANDUL ZILEI:Nu te ingrijora de ziua de maine, Dumnezeu este deja acolo...

vineri, 6 ianuarie 2012

             CE POTI FACE DE BOBOTEAZA?

       De Boboteaza pot sa traiesc in superstitii , sa ma aflu in treaba ...sau, sa faca ce a facut Ioan Botezatorul.


SI EU POT SA FAC CE A FACUT IOAN!
  Sunt lucrari unice pe care le-a facut cel mai mare profet al Vechiului Testament, dar sunt anumite lucrari pe care orice credincios trebuie sa le faca.

1.Sa practic pocainta ( Matei 3:2)
2.Sa prezint Imparatia lui Dumnezu                                     ( Matei 3:2)
3.Sa pregatesc calea Domnului 
                        (Matei 3:3;Luca 1:76)

  




 Cei care au facut o un rand interminabil pentru apa sfintita au relatat cu ocazia acestei sarbatori....facem asta ca sa ne aflam in treaba,..........asa e datina ..., ne-am trezit cu treaba asta si ne ingropam cu treaba asta.....ce sa facem!

luni, 2 ianuarie 2012

                           Gânduri pentru noul an


                   (Preluata de la  B a r z i l a i – e n – D a n)
 
         Am considerat impresionanta aceasta relatare ...

    “În timp ce un om isi schimba roata la maşina nouă, baietelul lui de 4 ani a luat o piatra ascuţită si a inceput sa zgârie aripa maşinii. Mânios, barbatul a luat mâna copilului şi l-a lovit peste ea de multe ori, fără să-şi dea seama ca avea în mână o cheie.
La spital, copilul si-a pierdut toate degetele din cauza numeroaselor fracturi. Când si-a văzut tatal…  copilul a intrebat cu ochii plini de durere: „Tati, imi vor creşte degetele la loc?”
Barbatul a ramas impietrit de durere; s-a intors la masina si a lovit-o de mai multe ori. Devastat de propriile lui fapte… stand in fata masinii s-a uitat la zgarieturi; baietelul scrisese: „TATI, TE IUBESC”.
 
Mânia si Dragostea  nu au limite; alege-o pe cea din urma pentru a avea o viata minunata… Lucrurile sunt pentru a fi folosite, iar oamenii pentru a fi iubiti.
Dar problema lumii de astazi este ca Oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite… in timpul noului an, sa fim atenti si sa ne amintim: Lucrurile sunt pentru a fi folosite, iar oameniii pentru a fi iubiti.
O zi frumoasa!
Aminteste-ti mereu… vegheaza asupra gandurilor tale; ele vor deveni cuvinte. Vegheaza asupra cuvintelor tale; vor deveni fapte. Vegheaza asupra faptelor tale, vor deveni obiceiuri. Vegheaza asupra obiceiurilor tale, vor deveni un caracter. Vegheaza asupra caracterului tau; va deveni destinul tau.

Voia lui Dumnezeu nu te va duce niciodata acolo unde Harul lui Dumnezeu nu te va pazi.
Un an nou binecuvantat de Dumnezeu!

Pentru a continua clik aici